SevgiDiyari
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SevgiDİYARİ'na Hosgeldiniz..

AnasayfaGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Yağmurda başına poşet geçiren çocuk boğuldu

YazarMesaj
PRiCeleSS
Admin
Admin
PRiCeleSS

Erkek
Lakap : PRiCeleSS

Yağmurda başına poşet geçiren çocuk boğuldu Empty
MesajKonu: Yağmurda başına poşet geçiren çocuk boğuldu   Yağmurda başına poşet geçiren çocuk boğuldu Icon_minitimeÇarş. Haz. 11, 2008 5:57 pm

BURSA’da dün sağanak yağışta evine giderken ıslanmamak için yüzüne kapatacak şekilde kafasına poşet geçiren 8 yaşındaki Burak Cihan, midesi bulanarak fenalaştı. Çevredekiler tarafından hastaneye kaldırılırken kusmaya başlayan çocuk, kusmuğunun akciğerini tıkaması nedeniyle boğularak can verdi.
Olay, Arabayatağı Mahallesi Budak Sokak’ta dün saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Anne Nurcan Cihan (32), Burak’ı markete ekmek almaya gönderdi. Evlerinin yakınında bulunan marketten ekmek alan Burak, market çıkışı aniden bastıran yağmura yakalandı. Yağmurda ıslanmamak için elinde bulunan poşeti yüzünü de kapatacak şekilde başına geçiren ve koşarak 4’üncü katında oturdukları apartmana gelen Burak, merdivenlerden çıkarken aniden fenalaştı. Komşuların durumu fark etmesi üzerine çağrılan 112 Acil Servis ambulansıyla Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Burak Cihan, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

KUSMUĞU AKCİĞERİNİ TIKAMIŞ

Nurcan- Ahmet Cihan çiftinin iki çocuğundan büyüğü olan Burak’ın yapılan otopsisinde, poşet başındayken aynı havayı defalarca soluması nedeniyle midesinin bulandığı ve kustuğu, kusmuğunun akciğerini tıkaması nedeniyle de yaşamını yitirdiği belirlendi.
Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu 8’inci sınıf öğrencisi olan Burak Cihan’ın ölüm haberini alan arkadaşları ve öğretmenleri büyük üzüntü yaşadı. Karneleri hazırladığı sırada Burak’ın ölüm haberini aldığını belirten sınıf öğretmeni İrfan Demirci, “Karneleri hazırlıyordum. Burak derslerinde çok başarılı bir öğrenciydi. Sonra kötü haberi aldım. Burak’ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum” dedi.
Burak Cihan’ın cenazesi, Bursa’nın Keles İlçesi’ne bağlı Kocakonak Köyü mezarlığında toprağa verildi.

Sad Sad Sad Sad Sad
http://www.priceless-pikap.tr.gg

Yağmurda başına poşet geçiren çocuk boğuldu
1 sayfadaki 1 sayfası