| AMATÖR RAP YAZANLAR BURAYA | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
uğur şeremet Yeni Uye
Mesaj Sayısı : 10 Yaş : 31 Nerden : balıkesir İş/Hobiler : yok Lakap : pesimist kaos Kayıt tarihi : 10/02/09
| Konu: AMATÖR RAP YAZANLAR BURAYA Perş. Şub. 12, 2009 1:22 am | |
| undefined Aglasam uzaksın gülsem yalansın. bir boşluga bakarsın birde bana söz sende sen neden aglarsın... baksam uzaksın. görsem serapsın. peki sen cevapla beni sen rüyamdaki şeytanmısın yoksa allahsızmısın. kıracsın durmazsın iyilikten kopansın yalnızlıgı anlatamayansın çünki sen bir yalansın... ruhum bedenimde kalbim kafesin aglayarak nereye kadar gide bilirim bu şehirde. hadi söyle söz yine sende... akan yaş donan kan pırtılaşmış solyanımda tam gögsümün üstünde. durma durdurma benide silme sildirme kalbine beni yoksa bende silerim seni. [i] | |
|
| |
uğur şeremet Yeni Uye
Mesaj Sayısı : 10 Yaş : 31 Nerden : balıkesir İş/Hobiler : yok Lakap : pesimist kaos Kayıt tarihi : 10/02/09
| Konu: Geri: AMATÖR RAP YAZANLAR BURAYA Perş. Şub. 12, 2009 1:26 am | |
| Bir pesimist yar kollarımda. Suskun artı keskin bıcak, Kelimeler egilmiş önümde. Diz cöktürdüm mutluluga her seferinde, Her şiirimde. Bir rüzgar vurur poyrazdan, Bir pesimist gönlüm bükülür yardan. Ben biterim efkardan. Sorma beni pesimist yardan... G. K. Y ... S. G. G GURURUMU KIRMAYIN YALNIZLIKLAR SEBEB SİZİM GÖCER GİDERİM!!! | |
|
| |
KraTeR Admin
Mesaj Sayısı : 6 Yaş : 33 Nerden : Mersin Underqround Rap. İş/Hobiler : Rapper Lakap : Derin Çukur'a Söz DoLduran Çocuk Kayıt tarihi : 18/05/08
| |
| |
uğur şeremet Yeni Uye
| Konu: Geri: AMATÖR RAP YAZANLAR BURAYA Paz Şub. 15, 2009 8:05 pm | |
| | |
|
| |
uğur şeremet Yeni Uye
| Konu: Geri: AMATÖR RAP YAZANLAR BURAYA Paz Şub. 15, 2009 9:32 pm | |
| | |
|
| |
uğur şeremet Yeni Uye
| Konu: Geri: AMATÖR RAP YAZANLAR BURAYA Paz Şub. 15, 2009 9:33 pm | |
| | |
|
| |
uğur şeremet Yeni Uye
| Konu: Geri: AMATÖR RAP YAZANLAR BURAYA Paz Şub. 15, 2009 9:41 pm | |
| | |
|
| |
uğur şeremet Yeni Uye
| Konu: Geri: AMATÖR RAP YAZANLAR BURAYA Paz Şub. 15, 2009 9:44 pm | |
| | |
|
| |
uğur şeremet Yeni Uye
| Konu: Geri: AMATÖR RAP YAZANLAR BURAYA Paz Şub. 15, 2009 9:48 pm | |
| | |
|
| |
KraTeR Admin
Mesaj Sayısı : 6 Yaş : 33 Nerden : Mersin Underqround Rap. İş/Hobiler : Rapper Lakap : Derin Çukur'a Söz DoLduran Çocuk Kayıt tarihi : 18/05/08
| Konu: Geri: AMATÖR RAP YAZANLAR BURAYA Paz Nis. 12, 2009 1:19 pm | |
| olur kocum yaz bende yazım acıqım herseye | |
|
| |
KraTeR Admin
| Konu: Geri: AMATÖR RAP YAZANLAR BURAYA Paz Nis. 12, 2009 1:39 pm | |
| Durma Yola Devam Et Hayatın Anlamı Her Nefeste ßir Nefret ! umudun ßittiqi An qeLen Heves Varo$Larından qeLdim Hadı ßenı Terket. Kır ve Hısset Çirkin ßir PrenSeSin HayaLidir Nispet Rahmet Dü$en Dallarından Akan Nefret KaranLık Odan Kendını Tatmın Et !!!
ßir qeCe YarıSı Alßumunden ßir $arkının Sözleri Krd$m ... Sende PayLa$ Bakalım. | |
|
| |
sagopakajmer69 Yeni Uye
Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 30 Nerden : Dogum Bayburt Yer İstanbul İş/Hobiler : Rap Yazmak Ve Rapı herkeze Guzel Bi Şekilde Tanıtmak Lakap : Rap'in Oglu (TuTankaMon,Junior,EvLiya-ı ) Kayıt tarihi : 06/02/10
| Konu: Geri: AMATÖR RAP YAZANLAR BURAYA C.tesi Şub. 06, 2010 5:45 pm | |
| slm arkadaşlar yyazmış oldugum 4 5 tane şarkıyı sızınle paylaşım nasıl bı yol gıtmelyım ve hatalarım nerde var solemenızı ıstıyorum
(isım yok daha ) (buna bana okulldan dıss atan bırı ıcın yazmıtım )
iki sıfır on keş keş hadı benle dertleş dertleş dertleş hey leş sen git kendinle yüzleş yüzleş yüzleş
dilim kaleştikof bogarım senı dıslerımle bana dıss atarken dıkkat et sözlerine benimle alay edene bakın sız kendını perı sanmış kundaktan cıkan pis benımle alay edersın amma kendı niçk kıne bakmazsın hiç utanmadan yanıma gelır bırde kaldıramayacagın sözlerın altna yatarsın kendinide bilirsin sen tam bı asalaksın bu rap dunyası kzım cocuklara gore degıl sen gıt sutunu ıc ben sana rap ogretırım senin uyuma saatin gelmedımi hadı uyu abısı yoksa dilini keserler buuda benden sana aı tafsıyesi ben rap yaparken aglama brden eksıklerı toparlassın içten benı dınlerken belkı kaparsın derınden suskun priymiş hadı bee kalk git şurdan hemen
(Buda gıe aynı kışıye yazdıgım kısa bı şarkı ) (ismi yok)
perimisin cinmisin Sen gıt yavrum abın gelsın rapın oglu dersini versin sen ajdarı dınlersın suskun ksutum bogazına akşam gelır noel baba peri meri bilmez ama Rapin Oglu biner sana Rapin Oglu yazar dörtlük bu dss sana dinle gölük bizim tugay boluk boluk buda sana yeter böcük
(bunuda bana sınıfta durup duruken sırf alay etmek ıcı benımle ılgılı cırkın falan dıyıyodu bu yuzden bunu ona yazdım ) (adı yok)
dünay hali kendını Gzeller Cennetınde Sanan Salak Kızın vahim hali kendını begne orusbunun sonu anii dikkat ipe cekti seni zebari Egeer aşk denilen şey tiple olsaydı güzelim en so aşk olunacak kişi sensin bilki başına dolanan zibidilerin senin tipsiz tipine degil koca gotune hayran agzına vrececeklerı bır bucuk porsıyon ayran sen gocundun kızzm sonucuna katlan patlayacak olan zarına bakta utan iki kişi ile cıktı die gotu kalkan kız sonu kaltaklık bilki bu dı sana dinle kendini bişe sanan caylak
(uda mode xl yazdıgım dıss sagopa kajmer ssebepsız yere dıss yazdıgı için)
Bak bana Sagopaya laf attıgını sanma Terapı orduları biziz abimizi kıskanma gel götün yiyiyosa bana havla sacın masta onlar usta iki uç zıbıdıyle adam oldugunu sanma o incecık sırahat köprüünden geçecegını umma bırak dıger ınsan larında canını yakma şarkıların %9o ı insan kişiligini yansıtır hani bakıyorumda senın kışılıgın şarkıların gibi bonbok benden sana demesı ugraşma bızımle got olursun ailene xl götünü xxL yaparım aman dikkat o terapi ordunu sokarım tek tek sek sek sıksek bize laf atanları dünya dlar taşar o.ç ları yatagının dort kosesıne dıkerım o kalı taytlarını sokarım saçma sapan beatlarını
| |
|
| |
| AMATÖR RAP YAZANLAR BURAYA | |
|