SevgiDiyari
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SevgiDİYARİ'na Hosgeldiniz..

AnasayfaGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

HoSuMa GiDeN mSn NiCkLeRi

2 posters
YazarMesaj
PRiCeleSS
Admin
Admin
PRiCeleSS

Erkek
Lakap : PRiCeleSS

HoSuMa GiDeN mSn NiCkLeRi Empty
MesajKonu: HoSuMa GiDeN mSn NiCkLeRi   HoSuMa GiDeN mSn NiCkLeRi Icon_minitimePaz Mayıs 18, 2008 12:50 pm

git gidebildiğin kadar uzağa ne yapsam değişmezsn benm gibi seversin ama senn kadar SEVİLEMEZSİN

beni öldürmeyen acı GÜÇLENDİRİR

Hêr Gêcên Gùn ßirâz Dâha Aciyør Canim.Hêr Geçên Gùn ßirâz Daha Kân Kâybêdiyør HâyaLLêrim...

§êñĐęñ ƒǻŽĻǻ ßĪŗşêŷ Ĩ§ŦèмīŶơřưм ƯžǻķŤǻŅ Ưžǻģǻ ßĩŖ ĢůĻ§ěń ŶęŤęŘ...

Bu Günler Kötü Olsa Bile... Yarınlar Hep Güzel Olur Derler... Peki Bu Günler Dünlerin Yarınları Değilmiydi...

Hayatın en acımasız şartlarında bile yüzümüzden bedava tebessümü eksik etmedik biz insanları insan olduğu için sevdık...

Kayßede ßiLecegim Hiç ßi$ey Yokken Kendimi Kayßettim '

ßu saattén s0nrA UgrA$mAm DünümLé wé DünümDékiLérLé.,.ßén yAr|nA ßakar|m yAn|mDakiLérLé...!!!...

£y İ$T@NBUL ! Sana yeniLdim bir günahkar yüzünden... Verme istemem!.. ßırak!.. Üstü kalsın!.. aLacağım yok senden...

aşk ilk okulda göz kırpması,orta okulda dudak şapırtısı,lisede yatak gıcırtısı,üniversitede çoluk çocuk vızırtısı...

OMRUME YETECEK BiR ASK ARARKEN SENi BULDUM, SiMDiYSE ASKIMA YETECEK BiR OMUR
ARIYORUM, CUNKU SENi COK SEViYORUM

ßu чα$αм вεйĩм кuяαℓℓαяĩ вεй кøчαяĩм вεй чα$αяĩм ώε вεdεℓĩйĩ вεй ödεяĩм ßu вεйĩм нαчαттα кĩ duяu$uм,ώαяℓĩğĩм,ĩspαтĩм

bitiorum her nfste..NE HALİM VARSA GÖRDÜM!!..çOq kOştum Çoq yoruLdm..Ve simdi bnde dştüm....

ỳapıℓαи ві çّoκ şєỳi αffєđєвiℓiriм αмα αffєττiğiм hiçві şєỳi μиμτмαм...

ÖleN BenDiM giDeNse SenDiN…
http://www.priceless-pikap.tr.gg
BaRS
Admin
Admin
BaRS

Erkek
Lakap : BaRS

HoSuMa GiDeN mSn NiCkLeRi Empty
MesajKonu: teşekürler   HoSuMa GiDeN mSn NiCkLeRi Icon_minitimeSalı Mayıs 20, 2008 2:01 pm

Ellerine Sağlık bu msn için paylaşımlarının hepsi için tekrar teşekür ederim... devamlarını bekleriz....

HoSuMa GiDeN mSn NiCkLeRi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-